Ligjeruesit

Asa Bruno, Ron Arad Architects

By June 5, 2013 No Comments

Asa Bruno është drejtor i Ron Arad Architects Ltd, Londër 2008.

Studioja në rritje në vitet e fundit ka përfunduar qendrën tregëtare Mediacite në Liege, Muzeun e Dizajnit në Holoni të Izrael, si dhe një numër komisionesh të artit publik duke përfshirë skulpturat para Roundhouse ne Londër, skulpturën Vortext në Seul dhe 720 Degrees në Muzeun Izraelit në Jeruzalem. Studioja është e angazhuar aktualisht në projektet kulturore, komerciale dhe banesore në Evropë, SHBA, dhe Lindjen e Mesme, me 3 projekte të reja të cilat do fillojnë me konstruksion në muajt e ardhshëm.

Praktika është e njohur për dizajnin e saj të pazakonta, të papërmbajtur dhe hulumtim e materialeve dhe aplikamit të tyre, puna e Ron Arad Architects është shfaqur gjerësisht në ekspozitat në Qendrën Pompidou në Paris (2008), Muzeu i Artit Modern në NY (2009), dhe në ‘Restless’ ekspozitë në Qendrën Barbican në Londër (2010). Ekspozita të mëtejshme janë planifikuar për Stedelijk në Amsterdam, dhe DMH në Izrael.

Specializim në: Dizajn arkitektonik, Planifikim dhe Menaxhim
Profesor / Kritik / Folës: Inc Forumi Ndërkombëtar për Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës, Sao Paulo, Mori Muzeu i Artit Tokio, Architectural Association School of Architecture në Londër, Chelsea Kolegji i Artit në Londër, Sotheby në Londër, Tel-Aviv University Izrael, Dizajn Muzeu Holoni AIT Konferenca, Frankfurt)
Fotograf: Puna e botuar përfshin Wallpaper Magazine (faqja e parë), Mark Magazine (faqja e parë), revista ID, i përfshirë në botimet e The Guardian dhe Barbican Museum.