LajmetLigjeruesit

Astrit Nixha

By June 5, 2013 No Comments

Astrit Nixha, 1964 Prishtinë. Mbaroi studimet e tij të Arkitekturës në Universitetin e Prishtinës, pas një përvojë pune të gjerë në Britani, Nixha u kthye në Kosovë ku së pari themeloi Nixha & Partners dhe më vonë ANARCH.
Nixha themeloi ANARCH në vitin 2004. Mbi 20 vjet përvojë arkitektonike dhe menaxheriale. Në ANARCH cilësia vjen e para. Cilësinë e punës sonë është prioriteti numri një për ne, kur është fjala për arritjen e kënaqësisë së konsumatorëve. Klientët tanë janë fokusi i çdo gjëje që ne bëjmë. Ne përpiqemi për përsosmëri në çdo aspekt të punës sonë nga konceptimi i kreativitetit, sigurisë, dhe vlerave në projektet tona, vlerat tona njerëzore në konkurrueshmërisë dhe produktivitetin tonë. ANARCH vazhdimisht përpiqet për ti përmirësuar shërbimet e veta dhe të kujdeset për nevojat e klientëve duke prosperuar si një biznes dhe siguruar kënaqësinë e klientit si dhe një kthim të arsyeshëm. Njerëzit, shërbimet, produktet dhe fitimi janë si ne përmbushur misionin tonë të krijimit të strukturave të cilësisë për të cilat jemi krenar. Portofoli i pasur i punës së ANARCH-ut shtrihet përtej Kosovës dhe Shqipërisë.