Ligjeruesit

Bruno Campos

By June 13, 2013 No Comments

Bruno Campos (1970) është një arkitekt i diplomuar në Federale Universidade de Minas Gerais, UFMG (Belo Horizonte, 1989/1994), me MA në Banim dhe Urbanizmit në Architectural Association School of Architecture (Londër, 1997/1998). Ai ka bashkëpunuar me arkitektë të ndryshëm në Brazil dhe Nju Jork (duke përfshirë Weiss / Manfredi Architects) para themelimit të BCMF Architects në vitin 2001, në partneritet me Marcelo Fontes (1971) dhe Silvio Todeschi (1969), dytë të diplomua në UFMG. Që atëherë, studio ka qenë dizajnuese e një rrjet të gjerë të projekteve të ndryshme si në tipologjisë ashtu edhe në shkallë, sidomos projekte të mëdha publike. Puna Praktika ka qenë e ekspozuar dhe e botuar gjërësisht në Brazil dhe jashtë vendit.