EkspozitaLajmetNgjarjet

Restaurimi i arkitektures vendore

By June 5, 2013 No Comments

Kjo ekspozite per 2 jave shfaqi punen e organizates joqeveritare Trashegimia Kulturore pa Kufi, njera nga organizatat me eminente ne konservimin dhe mbrojtjen e trashegimise kulturore ne Kosove. Ekspozita u mbajt ne hapesirat e Akademise se Shkencave dhe Artit.

Qershor. 2013