Ngjarjet

Ftesë për KAF vullnetarë

By May 18, 2018 No Comments

Fondacioni Kosovar i Arkitekturës fton studentët dhe entuziastët e arkitekturës nga Kosova dhe jashtë saj për të kontribuar në organizimin e Festivalit të Arkitekturës në Kosovë që do mbahet nga 02 korrik deri me 01 tetor 2018.

Kandidatët potencial duhet të janë në dispozicion së paku 7 ditë nga data 29 qërshori deri me 9 korriku.
Gjithë të interesuarit duhetdërguar një CV të shkurtër së bashku me kontaktet e tyre deri me datën 15 qërshor në
media@prishtinaarchitectureweek.com