LajmetWorkshops

Arkitektura e Qendrueshme

By June 9, 2013 No Comments

Partnerja dhe Drejtoresha e MVRDV per Azi Marta Pozo Gil udhehoqi puntori 4 ditore me studentet lokal te arkitektures me fokus ne Arkitekturen e Qendrueshme.  Puntoria si baze perdori metodologjite qe perdor studioja me fame boterore MVRDV ne projektet e veta. Qellimi i puntorise ishte qe te renovohet nje shtepi ne qendren e vjeter te Prishtines me principet e arkitektures se qendrueshme.

Korrik.2013