EkspozitaLajmet

Students Review 2013

By June 1, 2013 No Comments

Fondacioni Kosovar i Arkitektures organizon ekspoziten e pare te studenteve te arkitektures ne te gjithe shkollat e arkitektures ne vendin tone. Ekspozita do mbahet ne hapesirat e FNA – Universiteti i Prishtines, shkolla UBT si dhe AAB. Ekspozita do jete e hapur per dy jave duke filluar nga 1 Korriku.