Ligjeruesit

Vera Seriakov & Nela Kadic

By June 3, 2016 No Comments
BLOK u themelua nga tre arkitekt me bazë në Vienë Nela Kadic, Vera Seriakov dhe Markus Tomaselli.
Arkitektet janë duke punuar së bashku që nga viti 2010 – qysh nga universiteti.
Kanë zhvilluar një mënyrë të vecant për krijimin e imazheve në mënyrë që të përcjellin mendimet dhe vizionet e tyre për publikun e gjerë.
Shumica e projekteve të tyre kanë të bëjnë me futjen e proceseve të qëndrueshme shoqërore dhe ekonomike. Kanë qëllim që të zbulojnë strategji dhe struktura urbanistike për të fituar një shoqëri më të balancuar dhe të drejtë. Qëllimi është për të bindur audiencën duke ofruar struktura, shpjegime objektive dhe argumente për të ndjeshme, tema ekzistenciale dhe fenomenet urbane.