Ligjeruesit

Bujar Nrecaj

By June 6, 2013 No Comments

bnarchitects & Associates është themeluar në verën e vitit 2008 nga Bujar Nrecaj. Puna jonë shtrihet në Zvicër, Kosovë dhe Shqipëri. Ne jemi të bindur se kualiteti i ambientit tonë të ndërtuar është një pjesë përbërëse e kualitetit jetësorë. Ne nuk punojmë me rregulla të njëjta modelimi apo krijimi dhe nuk përqendrohemi në materiale të caktuara. Arkitektura jonë gjenerohet nga konteksti dhe përmbajtja për njeriun dhe për vendin, kështu nuk mund të jetë asnjë ndërtesë si tjetra. Me qëllim të krojihet arkitekturë e vlerave të lartame kuptim mbiregjional, kuptohemi si partner të vepërfortë dhe kompetent i një ekipi projektues. Së bashku me klientë tonëdhe inxhinjerët profesional përpunohën zgjedhje specifike për cdo projekt për të realizuar dizajnin kualitativ të orientuar në kosto dhe termine.

 

 

SONY DSC