CCP SHARED LIVING SPACES EXHIBITION

AL/

Ekspozita e CCP-së do jetë e hapur nga 5 Korriku deri me 13 Korriku në hapësirat e Lapidariumit te Muzeut të Kosovës, nga ora 11 deri ne 16:00. Hapja e ekspozitës dhe e festivalit te sivjetëm do bëhet me 4 Korrik nga ora 18.00.

EN/

The CCP exhibition will stay open from the 5th till the 13th of July at Museum of Kosovo Lapidarium, daily from 11am to 4pm. the opening of the exhibition and the festival will be on the 4th of July starting from 6PM.

Events Exhibitions News
14 Mar 2023

Related News