Ideas for Prishtina Exhibition

AL/

Ekspozita me 67 propozimet e pranuara nga 17 vende te botes do hapet me 25 Mars ne ora 15:00 ne Objektin e Komunes se Vjeter te Prishtines.

Ekspozita do jete e hapura nga 25 mars deri me 5 prill. Vizitoret do kene mundesine qe te votojne per projektet e tyre te preferuar.

Ky edicioni i dyte i Konkursit eshte organizuar ne bashkepunim ne mes te Komunes se Prishtines dhe Fondacionit Kosovar te Arkitektures.

Exhibitions News
21 Mar 2024

Related News